S Wywarom na cestách po Slovensku Navštívili sme prevádzku BBQ Bistro SINCE 2016 BBQ Bistro okrem výborných burgrov, či hot-dogov teraz ponúka aj vý
🍺S Wywarom na cestách po Slovensku🇸🇰
Navštívili sme prevádzku BBQ Bistro SINCE 2016
BBQ Bistro okrem výborných 🍔burgrov, či🌭 hot-dogov teraz ponúka aj výborné pivko 👀🍺
BBQ Bistro založil v roku 2016 Robert Sebestyen alebo ako ho všetci poznajú Ruprt👨🍳, ktorý sa na prípravu svojich jedál inšpiroval Street Food kuchyňou.
Zo začiatku pracoval v bare v Holíči, kde mal malý stánok, ktorý bol otvorený len sezónne na letnej terase.
Postupom času sa zdokonaľoval v príprave 🍔 burgrov a hot-dogov🌭, tak sa rozhodol posunúť ďalej k otvoreniu vlastneho podniku.
Jedlo ponúka vždy z kvalitných a čerstvých surovín, pretože na ich výrobu používa vlastné mäsové výrobky a pečivo. Napriek tomu, že Bistru sa veľmi dobre darí nevyužíva možnosti rozvozu, čo vôbec nevadí pretože na dobré jedlo sa vždy oplatí zájsť.