pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Holíčsky pivovar Wywar

Horúce letné dni sú späť!

Povedzme si úprimne, v týchto horúčavách by sme všetci radi chladivé osvieženie, a práve preto máme pre vás skvelú správu!

Horúce letné dni sú späť! Povedzme si úprimne, v týchto horúčavách by sme všetci radi chladivé osvieženie, a práve preto máme pre vás skvelú správu!


☀️ Horúce letné dni sú späť!🌡️

Povedzme si úprimne, v týchto horúčavách by sme všetci radi chladivé osvieženie, a práve preto máme pre vás skvelú správu!

Pre tých, čo nepotrebujú štýl🕴️, ale OBJEM 💪, si Pivovar Wywar prichystal obľúbené svetlé pivo aj v 2L fľaškách. Na stôl ho pred hostí možno nepostavíte, ale naliaty v čistom pohári Wywar bude neprekonateľný.

Už teraz môžete v predaji nájsť 2L 10° Jozef II. a 12° 2L Martin.

Dokonalé pre letné posedenia s priateľmi, rodinné grilovačky, alebo len tak, na relax pri bazéne 🤽

Vďaka ich držiakom sa dajú odniesť aj 3 v jednej ruke. Aj 4! Alebo aj… Povedzte Vy, koľko ich zvládnete odniesť?🍺

#wywar #pivowywar #pivovarwywar #holicskypivovar #holic #craftbeer #domacepivo #remeselnepivo #remeselnypivovar #slovakbeer #slovakia #beer #birrë #pivo #cervesa #øl #bier #sör #bjór #piwo #cerveja #bere #пиво #cerveza #bira #serbesa #beerculture #brewery