pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Holičský pivovar Wywar

MENU NA VÍKEND 23.04 – 24.04.2022 Šéfkuchársi pre Vás pripravil: POLIEVKA: Zemiaková so špargľou a údeným lososom HLAVNÉ JEDLO: Dusené jelenie mäs

MENU NA VÍKEND😊 📅23.04 – 24.04.2022 Šéfkuchár👨‍🍳si pre Vás pripravil: POLIEVKA:🥣
✅ Zemiaková so špargľou a údeným lososom HLAVNÉ JEDLO:🍽 ✅ Dusené jelenie mäso v zeleninovej omáčke s cestovinami a hráškovým pestom ✅ Cestoviny s kuracím mäsom, špargľou a šampiňónmi ✅ Jarný zemiakový šalát s valeriánou, špenátom, pohankou, prepeličím vajcom, reďkovkou a dressingom z kyslej smotany ✅ Bravčová panenka v bylinkovom župane so špargľovým ragú a varenými zemiakmi DEZERT:🍰
✅ Jogurtový krém s piškótami a slivkovým crumble 🌐 www.pizzaholic.sk ☎️0346682400 Špeciality si môžete vychutnať v Holíščskom pivovare Wywar.😊 Tešíme sa na Vás, tím reštaurácie Jozef II. a pivovaru Wywar ❣️