MENU NA VÍKEND 23.04 – 24.04.2022 Šéfkuchársi pre Vás pripravil: POLIEVKA: Zemiaková so špargľou a údeným lososom HLAVNÉ JEDLO: Dusené jelenie mäs
MENU NA VÍKEND😊 📅23.04 – 24.04.2022 Šéfkuchár👨🍳si pre Vás pripravil: POLIEVKA:🥣
✅ Zemiaková so špargľou a údeným lososom HLAVNÉ JEDLO:🍽 ✅ Dusené jelenie mäso v zeleninovej omáčke s cestovinami a hráškovým pestom ✅ Cestoviny s kuracím mäsom, špargľou a šampiňónmi ✅ Jarný zemiakový šalát s valeriánou, špenátom, pohankou, prepeličím vajcom, reďkovkou a dressingom z kyslej smotany ✅ Bravčová panenka v bylinkovom župane so špargľovým ragú a varenými zemiakmi DEZERT:🍰
✅ Jogurtový krém s piškótami a slivkovým crumble 🌐 www.pizzaholic.sk ☎️0346682400 Špeciality si môžete vychutnať v Holíščskom pivovare Wywar.😊 Tešíme sa na Vás, tím reštaurácie Jozef II. a pivovaru Wywar ❣️