Veľkonočné menu od Jozefa II. 15.04 – 17.04.2022 Šéfkuchársi pre Vás pripravil tohtoročné Veľkonočné menu: PREDJEDLO: Tatarák z mladého býka z do
Veľkonočné menu od Jozefa II. 🐣🐥🐣 📅15.04 – 17.04.2022 Šéfkuchár👨🍳si pre Vás pripravil tohtoročné Veľkonočné menu: PREDJEDLO:
✅ Tatarák z mladého býka z domáceho chovu s medvedím cesnakom a chrumkavými hriankami 9,90€ POLIEVKA:🥣
✅ Krém z medvedieho cesnaku s parmezánom 3,50€ HLAVNÉ JEDLO:🍽
✅ Veľkonočné jahňacie stehno, slaninové zemiaky a špenát s medvedím cesnakom 8,90€
✅ Jahňací guláš s bazalkou, zemiakom a chlebom 8,90€
✅ Tagliatelle s medvedím pestom a jahňacou kotletou, posýpka z Grana Padano 8,90€ DEZERT:🍰
✅ Písecký rez alla Jozef II. 3,60€ 🌐 www.pizzaholic.sk ☎️0346682400 Špeciality si môžete vychutnať v Holíščskom pivovare Wywar.😊
Tešíme sa na Vás, tím reštaurácie Jozef II. a pivovaru Wywar ❣️