pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Holičský pivovar Wywar

Veľkonočné menu od Jozefa II. 15.04 – 17.04.2022 Šéfkuchársi pre Vás pripravil tohtoročné Veľkonočné menu: PREDJEDLO: Tatarák z mladého býka z do

Veľkonočné menu od Jozefa II. 🐣🐥🐣 📅15.04 – 17.04.2022 Šéfkuchár👨‍🍳si pre Vás pripravil tohtoročné Veľkonočné menu: PREDJEDLO:
✅ Tatarák z mladého býka z domáceho chovu s medvedím cesnakom a chrumkavými hriankami 9,90€ POLIEVKA:🥣
✅ Krém z medvedieho cesnaku s parmezánom 3,50€ HLAVNÉ JEDLO:🍽
✅ Veľkonočné jahňacie stehno, slaninové zemiaky a špenát s medvedím cesnakom 8,90€
✅ Jahňací guláš s bazalkou, zemiakom a chlebom 8,90€
✅ Tagliatelle s medvedím pestom a jahňacou kotletou, posýpka z Grana Padano 8,90€ DEZERT:🍰
✅ Písecký rez alla Jozef II. 3,60€ 🌐 www.pizzaholic.sk ☎️0346682400 Špeciality si môžete vychutnať v Holíščskom pivovare Wywar.😊
Tešíme sa na Vás, tím reštaurácie Jozef II. a pivovaru Wywar ❣️